Over ons

 

Merk

Dos por Dos, ofwel ”twee keer twee”, staat voor de eindeloze mogelijkheden om de kettingen, hangers en oorbellen uit de collectie te combineren. De hangers zijn los te koppelen en kunnen op verschillende plaatsen op de ketting worden bevestigd; er kan gevarieerd worden met verschillende hangers; oorbelhangers kunnen gedragen worden aan een ketting of armband, etc. Zo kan je met een aantal basisstukken uit de collectie dé combinatie samenstellen die perfect past bij je outfit en  gelegenheid. De ene keer wat uitgesprokener, de andere keer gedistingeerder.

 

Doelgroep

Dos por Dos is opgericht in oktober 2018 en ontstaan vanuit een eigen zoektocht naar kwalitatief mooie en betaalbare sieraden. Sieraden waarmee je jezelf kan onderscheiden en die over 10 jaar ook nog draagbaar zijn. Geen “bling, bling” maar mooie, natuurlijke materialen.

Dos por Dos richt zich op vrouwen die een eigen persoonlijke stijl nastreven en niet blind de laatste modetrends volgen; zelfbewuste vrouwen die, ongeacht leeftijd,  opvallen door een natuurlijke, elegante en krachtige uitstraling. Vrouwen die zelf bepalen wat ze mooi vinden en voor wie “ standing out of the crowd” bepalend is. Met een basisgarderobe en mooie accessoires zijn er oneindig veel combinaties te maken. Dos por Dos sieraden zijn uniek, tijdloos en eigenwijs en door het gebruik van mooie materialen nooit schreeuwerig.

 

Materialen

We zijn continu op zoek naar expressieve, kwalitatief hoogwaardige, natuurlijke materialen. De materialen die de basis vormen voor de collectie zijn:

  • Buffelhoorn: ieder stuk is uniek door de eigen tekening in het materiaal en is aan beide kanten te dragen
  • 316L en 304 Stainless steel: hoogwaardig en sterk materiaal dat het risico op allergische reacties beperkt, zonder risico op verkleuring, zwaar verguld 14k of zilverkleurig
  • Edelstenen en halfedelstenen: zorgvuldig uitgekozen op mooie kleurschakeringen
  • Zoetwaterparels

Deze materialen worden wereldwijd ingekocht en gecombineerd in het eigen atelier tot unieke ontwerpen.

 

Collecties

We onderscheiden de volgende collecties, ieder met een eigen uitstraling:

  • Dos por dos Eclectica: een exclusieve lijn waarbij meerdere mooie materialen gecombineerd worden in een klassiek ontwerp met een twist. De uitstraling is geraffineerd, eigenzinnig en chic.
  • Dos por Dos Natural: de stoerdere lijn waarbij we de mooie natuurlijke materialen voor zich laten spreken.
  • Dos por Dos Delicado: de fijne lijn in zilver of goud die een mooie combinatie vormen met de andere lijnen.