Verzenden & retourneren

Verzending

Standaardverzending is gratis voor bestellingen met een bezorgadres in Nederland, België of Duitsland en met een totaalbedrag van minimaal € 100. We streven ernaar binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden.

Bij bestellingen met een totaalbedrag lager dan € 100 betaal je voor de verzending. Bezorgkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming. Voor bezorgadressen in Nederland, België en Duitsland geldt een vast tarief van € 2,95 voor brievenbuspost en € 6,95 voor pakketpost.

Voor overige landen binnen de EU gelden de tarieven zoals berekend door PostNL.

Zendingen naar andere landen op aanvraag.

 

Retouren

Wij geven zoveel mogelijk informatie over de artikelen, zodat het gewenste artikel voldoet aan je verwachtingen. We werken met natuurlijke materialen waardoor artikelen kunnen afwijken van de foto’s op de website. Met name artikelen van buffelhoorn en leer hebben allen een eigen tekening en karakter. Mocht het toch zo zijn dat het geleverde artikel niet helemaal is wat je er van verwacht, dan kan je het onder de volgende voorwaarden retour zenden:

1        Klanten van Dos por Dos hebben het recht om na ontvangst van de goederen binnen 14 dagen een artikel te retourneren of te ruilen. Deze termijn gaat in op de dag van verzending van de bestelling.

2        Frankeerkosten voor retourzendingen en omruilen zijn voor rekening van de klant.

3        Retournering van een artikel dient altijd plaats te vinden in overleg met Dos por Dos. Neem daarom altijd vooraf contact met ons op via het emailadres info@dospor dos.com indien je een artikel wilt retourneren. In deze mail vermeld je het factuurnummer en de reden waarom je het artikel wilt terugsturen.

4        Een retourzending is voor rekening en risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van een retourzending.

5        De artikelen dienen in dezelfde staat te zijn zoals verkregen en verpakt te zijn in de originele verpakking. De artikelen kunnen geretourneerd worden op het volgende adres:

Dos por Dos
Den Ilp 176
1127PS Den Ilp

6        In geval de retourzending wordt goedgekeurd, wordt het aankoopbedrag exclusief verzendkosten uiterlijk binnen 30 dagen verrekend.

7          Artikelen kunnen NIET geruild worden:
Wanneer er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht,
Waaronder begrepen reparaties die niet door Dos por Dos zijn verricht.
Wanneer beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud van de klant.
Wanneer het artikel gedragen is.

8        Bij ontvangst van een verkeerd artikel:
Wanneer de klant een verkeerd product ontvangt, wordt deze door Dos por Dos omgeruild voor eenzelfde dan wel vergelijkbaar product. Hiertoe dient de klant binnen 3 dagen na verzending contact op te nemen met onze klantenservice. Als wij constateren dat wij een verkeerd product hebben verstuurd vergoeden we de verzendkosten van de klant. Bewaar altijd de originele verpakking waarin het artikel verstuurd is.

Neem voor vragen gerust contact op met onze klantenservice via [email protected].